Bling Bling

(vintage Escada cardigan and slipdress, Topshop button vest, H&M scarf and tights, Balenciaga bag, Acne Atacoma wedges)Har du noen favoritt blader? 

Who's That Chick

(Barbara Bui jacket, Friend of Mine leather dress)

Black on Black

Elsker denne outfitten. Ja, man kan faktisk kle seg i sort uten å se ut som en emo. De runne solbrillene er prikken på i'en.. 

(vintage coat, lace dress, chain necklace, and snakeskin clutch, Karen Walker sunglasses, Topshop Alexus boots)
Liker du outfitten?

Where Have You Been All My Life?

Dagens Mote Inspirasjon:
 
^ Elsker denne lepomaden, anbefales!!

PaPaParis


^Solbriller er verdens beste accesorie ^Louis Vuitton champagne

^ I <3 Paris 


Lite du bildene?

Got 99 problems, but fashion ain't one

Blæææææ. Mandag.... er ikke klar til å forlate høstferien. Jaja, kan glede meg til en uke med prøver, prøver, og prøver... 

(vintage cardigan and sheer shirt, secondhand skirt, no3danyc velvet and metal belt, Forever 21 knit headband and tights, Dolce & Gabbana wedges, Commes des Garcons wallet, Bleachblack nail polish in Dickweed)

Liker du bildene? 

Sunny Sunday

Elsker denne outfitten


Og denne

Og denne
Liker du bildene?

Lana Del ReyPleier ikke å ha så mange musikk inlegg men jeg har vært helt obsessed med Lana Del Rey i det siste. Jeg elsker at for en gangs skyld, har noen med litt dyp tekst og alternativ musikk blitt populær.. Det er liksom noe annet en Rihanna og Nicki Minaj... Ikke at jeg ikke liker mussiken deres.. en føler at det kan bli litt mye auto-tuneing i blant.. Lana Del Rey synger på en helt spesiel måte som jeg aldri har hørt før, og den er utrolig. 

musicnodes

Lana Del Rey: Born To Die
Hva syntes du om Lana Del Rey? 

 

Walk with me

(vintage shrug and hooded cardigan, Alexander Wang jacket and bag, Forever 21 armwarmers, Claude Maus dress, J Brand jeans, BCBG Mendel boots)

Blæææææ... sitter nå og pugger til verdens største naturfagsprøve... hvis jeg hører ordet fotosyntese en gang til kommer jeg til å sprekke..Har du mye å gjøre fortiden med skole eller jobb? // Liker du bildene? 

Oktober Mote

For å være helt erlig er jeg ikke så glad i oktober. Naturen går fra å være full av farger til tom, dyster, og kald. Men det er fremdeles ikke så kalt at man kan hoppe inn i en pels-dekket Canada Goose eller Parajumper :( Men høst er en god "indskilding" til å kjøpe mange ange mange varme gensere... og chai te-poser. Her er litt oktober mote og sånn:
Paris Paradise

(Costume National blazer and Mary Jane heels, Friend of Mine leather ?Iman? dress, Céline Audrey sunglasses)
Fashion Express

(Costume National blazer and Mary Jane heels, Friend of Mine leather ?Iman? dress, Céline Audrey sunglasses)Liker du bildene?
Mote, New York, sminke, parfyme... hva mer kan man trenge? Dedikert til FashionToast, inspirert av Tumblr, Gossip Girl, og Vogue.

arkiv

 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits