OUTFIT, Sunday in the Village, New York

(Master Hatters of Texas hatt, Zara kjole, Rag & Bone Harrow støvler, Proenza Schouler PS11 bag)


Chilling...LIMO LUKSUS (OUTFIT)


DIOR KJOL <3

NEW YORK PHOTOSHOOT (OUTFIT)

(Alexander Wang suede motorcycle jacket, Claude Maus dress, Balenciaga sandals/Sam Edelman boots, BCBG burgundy velvet kisslock bag, Lara Vincent headdress)


BALENCIAGA (OUTFIT)

Ikke noe kan måle seg med lukten av Balenciaga lær...

(Scout kjole, Topshop sko, Balenciaga (!!!) bagOUTFIT, Alexander Wang

OUTFIT, Up Up and Away

(solbriller: Karen Walker, Forever 21 chain headband, Erin Wasson x RVCA tskjorte, vintage kjørt, Chanel sko, vintage jakke)


BULGARI SMYKKER

Bulgari er et av verdens dyreste smykke merker, og ja, jeg kunne aldri drømt om å kjøpe noe der. Men det går vel an å drømme? Her er noen bilder av Bulgari's himmelige produkter:


GARDEROBE, SMINKE, SMYKKER & RANDOM

Ray-Ban is the Way-Man(Michelle Mason kjole, Ray-ban Wayfarers, Forever 21 headband, Alexander Wang Diego bag)

Har du et par med favoritt solbriller? 

MOMENT FOR LIFE (OUTFIT)

 

Ikke noe er som en dag med sol sol og sol... 

(One Teaspoon kjole, Fiorentini + Baker sko, Céline solbriller, Comme des Garcons kort holder)


OUTFIT, ørken-jente

(Kjole fra Les Habitudes i LA, Barbara Bui støvler) 

 


Uformel Fredag.. (outfit)(Isabel Marant hoodie, Ksubi shorts, Proenza Schouler PS11, Chloé sandals)


OUTFIT, Varmt eller kaldt?


August  vær i Norge er rart. Det kan være dødlig varmt, så kan det plutselig bli helt nord polen. Dette antrekket er perfekt for vær som ikke kan besteme seg. 

 

(Zara jakke, Rag & Bone topp, Pierre Balmain kjørt, Zara pumps, Proenza Schouler veske)

Hva synes dere? 

OUTFIT, New York (the city that never sleeps)(Banjo & Matilda ?Manhattan? metallic genser, Maje lær skjørt, Isabel Marant sko, Proenza Schouler PS11 bag)

Har du/skal du til NYC?

mote fashion outfit stil trendy chic newyork nyc manhattan usa

OUTFIT, Here comes the flash

(Erin Wasson x RVCA ?Here Comes the Flash?genser/kjole og Forever 21 øreringer, Jeffrey Campbell for Free People sko)

Har du et favortitt merke når det kommer til sko? 


OUTFIT, mote på landet
(vintage silke blazer, American Apparel denim shorts, vintage leopard print belte, LD Tuttle støvler, Noir/vintage/F21 smykker

Dere like? 

Boho/Hipster(Zara kjole og belte, Aritzia shorts, Miu Miu platforms, Karen Walker solbriller, Balenciaga bag, vintage armbånd)

 

Hva synes du? 

Fashion & Sushi

Daisy by Marc Jacobs parfyme (hellig vann)


Marc Jacobs "Daisy" parfyme er sofistikert men ikke alvorlig. Daisy duften er en ganske god match med Daisy flasken. Den er ung og lys, frisk og feminin. Det starter med frukt (vill jordbær, rød grapefrukt), verken tung eller altfor søt, med en touch av grønne fiolblader. Marc Jacobs Daisy gjør en ganske god jobb med å fremkaller en solrik, luftig eng av blomster. 6'er! 

Mote = PARIS

Ikke noe er som å shoppe i Paris. Tenk at det var her gigantiske globale merker begynte i små butikker, som Chanel, Louis Vuitton, Celine, osv... J'adore! 

NEW YORK I LOVE YOU! (og klærene dine da)Ingen steder er som New York. Shopping, menneskene, bygningene, maten, alt! Alt er så perfekt. Det er absolutttt det beste stede i verden (i hvertfall hvis du er en shoppeholic som meg). 

Har du vært i New York? 

Er det fest på Smedstad vest? (Tina og Bettina the movie)Er det bare jeg som gleder meg til å se Tina og Bettina the movie 7. September? Det ser ut som at at filmen understreker stereotypene på Oslo skoler på en utrolig morsom måte. Skal definetly se den! Ser deg i bilett køen. . 

Skal du se filmen? 

Australia Fashion
Stockholm, Scandinavia's Mote-Mekka


Hvem sier at man må til Paris eller New York for mote? Alt det tar er en (ikke-harry) tur til Stockholm. Her finner du alt fra Acne til D&G. Fashion Toast

Har du vært i Stockholm?

Favoritt butikker? 

Blair Waldorf = Mote NarkotikaBlair, Blair, Blair. Hun er et mote ikon som viste jenter over hele verden at man ikke måtte ha på seg 2cm kjørt og 20 lag med mascara for å se vakker ut. Hun har klart å putte en chic twist på reserverte, preppy, Upper East Side klær. En god venn av meg sa at man ikke trengte å ha på lyd mens man så på gossip girl, man kunne bare sitte å stirre på Blair sin "beautiful" stil. Elsker deg Blair. 

Sort og hvitt til høsten? Nei takk!

Jaja, jeg vet at høst nærmer seg, med hvem sier at man må kle seg i sort og grått av den grunn? Ikke noe sier "beautiful" som et pent smil og mange eksotiske farger. 

Mote, Mote, Mote

Rumi Neely er mitt største forbilde innenfor mote. Hun starten med ingenting, nå er hun en av verdens største motebloggere. Grunnen til at jeg likker henne bedre en for eksempel Miley Cyrus eller Olsen tvillingene er at hvem som helst med penger kan kjøpe stylister og tonn med fine klær. Rumi har sin EGEN stil, og hun etablerte bloggen Fashiontoast alene, uten million i lommeboken sin. Alle bildene tilhører www.fashiontoast.com

Hva synes du om Rumi Neely?Mote, New York, sminke, parfyme... hva mer kan man trenge? Dedikert til FashionToast, inspirert av Tumblr, Gossip Girl, og Vogue.

arkiv

 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits